+31 (0) 6 1926 2500 info@creativedots.nl

Visualisatie

Visuele communicatie: een techniek dat ervoor zorgt dat jouw communicatieboodschap goed communiceert met jouw doelgroep.

Visualisaties

Leent zich bij uitstek voor productpresentaties, advertenties en commercials. Of het nou gaat om het product in een bijzondere omgeving of bijvoorbeeld een nog niet bestaand product. Producten die nog in ontwikkeling zijn kunnen zo ook eenvoudig, maar wel gedetailleerd worden gevisualiseerd. Een goedkoper alternatief voor het maken van prototypes in de eerste fase. Wanneer je een Visual maakt en deze in een setting of scenario plaatst, komt het product, gebouw of prototype tot leven en geniet je presentatie toch net nog dat extra’s.

Grafisch vormgeving voor jouw bedrijf?

Wanneer pas je visuals toe?

 • Datavisualisatie 
 • Concept design 

 • Architectuur 

 • Infographics 

 • Character design 

 • Boek illustraties 

InfoGraphics

Lappen met tekst, data en statistieken, het is makkelijker voor jouw klanten om keuze’s te maken op basis van wat ze zien. Omdat ons brein beelden verwerkt in een fractie van milliseconden, zou het heel gunstig zijn om alle data van bijvoorbeeld een werkproces, grafisch weer te geven. Kleuren, vormen en beelden communiceren veel efficiënter, sneller en makkelijker dan tekst. En geeft ook nog eens een mooie uitstraling in een rijkelijk geïllustreerd overzicht. Dit op een professionele, betrouwbaard en waardevoller manier.

Grafische illustraties

Onze grafische vormgever helpt jou om jouw boodschap op een visuele manier over te brengen. Of het nou ter ondersteuning van een tekst is, data dat gevisualiseerd moet worden of gewoon een character design voor een boek. Onze grafische vormgever is er voor jou. 

Hoe gaan wij te werk?

Voor het maken van een product visualisatie, gaan wij eerst in gesprek om te bepalen wat het uitgangspunt is. Het af te leveren bestand kan een afbeelding zijn in vector formaat (afhankelijk van het uitgangspunt) zodat deze als groot art materiaal gebruikt kan worden.

Intake / Analyse 

Om een goed beeld te krijgen maken wij een afspraak om het te bespreken

Concept voorstel

Gebaseerd op het gesprek maken wij een schets voorstel

Correctieronde

De schetsen worden gecontroleerd en aangepast naar jouw wensen

Artwork opmaken

Alle onderdelen worden geïnkt en ingekleurd

Implementeren 

Het samenvoegen van het artwork zorgt dat het één geheel wordt

Rendering en oplevering 

Het geheel wordt in het gewenste formaat of platform geleverd

3D Visuals

Om een volwaardig 3D productvisualisatie te maken, maken wij eerst een gedetailleerd 3D model compleet met realistische materialen. In deze stadium komt er een digitale versie van uw product waarmee er vervolgens diverse producten gemaakt kunnen worden: productpresentatie, advertentie, commercial, 3D animatie of een 3D interactive module. Het concepten kan een artistiek cartoon zijn of een technisch bouwtekening van een nieuwe afstandbediening, vanuit dit concept maken wij een sfeervolle artist impression, een virtuele maquette en complete verkoopfilms.

Waarom een 3D model of visual? 

Een digitale versie van uw product zal u verder helpen om uw product te kunnen presenteren of verkopen; dit kan gebruikt worden als advertentie materiaal, voor een 3D animatiefilm, digitale maquette, een 3D interactieve module en/of kunnen wij een 3D print/prototype van uw product maken.   

3D model van een motor cylinder   

Wij zorgen ervoor dat uw product beleefd kan worden, waar dat dan ook mag zijn op de manier dat 3D bedoeld is.  

Concept tot Product

Wilt u een tastbaar ontwerp van uw 3D model? Wij nemen de productie uit handen en zorgen voor een presenteerbaar prototype van uw product. Zo kunt u kennis maken met het product in ware grootte, design en gebruiksvriendelijkheid. Hiermee krijgt u duidelijkheid over uw eindproduct alvorens het op de markt komt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
.
 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons bedrijf, twijfel niet en neem vandaag contact met ons op. 
Download hier onze algemene voorwaarden.

 

Lylantse plein 1 Unit 3.14
2908 LH Capelle a/d IJssel
Nederland

T. +31 (0)10 - 4 811 550
M. +31 (0) - 6 1926 2500

Navigatie

 • Home
 • Over Ons
 • Diensten
  - Visuele communicatie
  - Animatie
  - Interactive
 • Portfolio
 • Contact