+31 (0) 6 1926 2500 info@creativedots.nl

Creative Dots

Creative Dots is een jong bedrijf dat ervoor zorgt dat uw product helder en tastbaar wordt in een pre-productie fase. Door onze brede kennis op gebied van animatie, 3D design en interactief media voldoen wij aan uw verwachtingen. Wij zijn erg gericht op kwaliteit en vinden klantvriendelijkheid en relaties onderhouden erg belangrijk. Met een stevige team aan talent en diverse samenwerkingen met freelancers, blijven wij op de voet met de nieuwste technologieën en blijven wij ons ontwikkelen.
Wij helpen u om uw bedrijf en product innovatief op de kaart te plaatsen.

De helden achter CreativeDots

CreativeDots komt in een nieuwe stadium van zijn bestaan, de visualisatie totaal bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel biedt alle mogelijkheden op gebied van beeld communicatie. Met de focus op de toekomst komen wij naast 2D visuele communicatie nu ook met innovatieve oplossingen in het kader van 3D visualisatie, 3D animatie, 3D printing en interactieve producten/prototype.

Door onze creative geesten die nauw samenwerken met technische specialisten, zorgen wij voor een highend product voor elk bedrijf. Complexe concepten worden op een heldere en visuele manier voorbereid zodat deze soepel door wordt gecommuniceerd. Het is bij CreativeDots van groot belang het proces van concept naar eindresultaat naar verwachting te laten verlopen.
Wij blijven tijdens een project constant in overleg met de klant, om tot een optimaal eindresultaat te komen.

 

Onze filosofie

Passievol het duidelijk in beeld brengen van ideeën. Dat is waar CreativeDots goed in is, zorgen dat het hele concept net zo duidelijk is voor uw doelgroep als voor uzelf. Waarbij het gaat om dat ene onrustig gevoel, dat ene onbevattelijk aspect, het ongrijpbare, te vertalen naar een object van duidelijkheid, tastbaarheid en rust. Zorgen dat zij dat net zo goed begrijpen en in beelden zoals jij dat ziet, zonder al de complexe tekeningen en presentaties, gewoon simpel. Door een duidelijk communicatie onderling vast te leggen, slagen wij er in om ons doel te behalen. Een heldere inzicht is een tastbare toekomst.

Meest gestelde vragen. 

Vivamus aliquam dapibus erat, a imperdiet mi consequat quis. Praesent luctus et urna sed dignissim. Nam tincidunt nulla eu justo pharetra sagittis. Nullam tristique, erat in egestas congue. Vivamus aliquam dapibus erat, a imperdiet mi consequat quis. Praesent luctus et urna sed dignissim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas lobortis ligula arcu, id malesuada justo Nullam maximus ullamcorper felis eu auctor. Donec tincidunt purus vitae tincidunt auctor.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons bedrijf, twijfel niet en neem gerust contact met ons op. 
Download hier onze algemene voorwaarden.

 

Lylantse plein 1 Unit 3.14
2908 LH Capelle a/d IJssel
Nederland

T. +31 (0)10 – 4 811 550
M. +31 (0) – 6 1926 2500

Navigatie

 • Home
 • Over Ons
 • Diensten
  – Visuele communicatie
  – Animatie
  – Interactive
 • Portfolio
 • Contact