+31 (0) 6 1926 2500 info@creativedots.nl

Animatie

Door het na elkaar afspelen van verschillende stilstaande beelden creëer je de illusie van beweging en vertel je het verhaal van jouw onderneming.

Animatie

U wilt een animatie maken voor uw bedrijf, het is dan belangrijk om erachter te komen welk type animatie het beste bij uw boodschap past. Door de vele diversiteit in animaties kan het lastig worden om de juiste animatie stijl te kiezen. Het verschil zit hem onder andere in de vertelwijze of manier waarop de boodschap gevisualiseerd moet worden.  

Diverse animatietechnieken hebben hun eigen kracht wat past bij jouw marketingstrategie.

Waarom een Animatie?

Wist je dat…

 • Het plaatsen van een uitleganimatie op je website de succesfactoren van je bedrijf met 80% doet stijgen
 • De eerste 7 seconden in een uitleg animatie zijn cruciaal om de aandacht van de kijker vast te houden
 • Stel problemen op door middel van een vraag
 • Beeldmateriaal zorgt ervoor dat jouw bezoekers langer op jouw website blijven hangen, waardoor jouw marketingboodschap meer tijd heeft om bij de klanten te laten bezinken.
 • Jouw marketingvideo is net als jouw visitekaart

Explanimation

Een explanimation of uitleganimatie is erg geschikt om een product of proces uit te leggen. Animatiefilms zijn vooral bedoelt om de boodschap verhalend aan de doelgroep over te brengen en de kijker te raken.

Adminies Uitleg animatie. 

Uitleg animatie is in deze digitale tijdperk de manier om jouw bedrijfspresentatie een enorme boost te geven. Wist je dat met het plaatsen van Uitleg animatie op jouw website de succesfactoren van jouw bedrijf met 80% doet stijgen? Uitleg animatie zorgt ervoor dat bezoekers veel langer op jouw website blijven hangen, waardoor uw marketingstrategie langer de tijd heeft om de klant te overtuigen van jouw product. Uw marketingvideo is net als een visitekaart!

Whiteboard animatie

 Bij een whiteboard animatie vertelt een tekenaar het verhaal doormiddel van een tekening op een whiteboard. Tijdens het tekenen wordt de hand van de tekenaar gefilmd – en dat is wat je ziet in de animatievideo. CreativeDots maakt whiteboard animaties die realtime ontstaan onder het oog van de camera. Je krijgt het gevoel dat er  een verhaal vertelt wordt met meer persoonlijkheid. Met een professionele voice-over, een ervaren tekstschrijver en een goed camerawerk met de juiste belichting komt jouw verhaal tot leven. En wordt jouw product of dienst op een originele en vaak humoristische wijze gepresenteerd. 

Waarom een whiteboard animatie? 

Een whiteboard animatie kan voor verschillende doeleinden ingezet worden ,bijvoorbeeld het proces van een product dat nog in ontwikkeling is of juist de fusie van uw organisatie dat in een simpele whiteboard animatie duidelijkheid krijgt.  

Hoe gaan wij te werk?

Een animatie laten maken verloopt bij ons animatie afdeling volgens een aantal stappen. Door onze doeltreffende werkwijze betrekken we jou op het juiste moment van iedere fase binnen het proces erbij. Tegen een vaste tarief maken wij hoogwaardige kwaliteit animaties en garanderen wij het
behalen van de deadline.

.

Intake / Analyse 

Om een goed beeld te krijgen maken wij een afspraak om de opdracht te bespreken

Storyboarding 

Naar aanleiding van het gesprek maken wij een storyboard zodat wij op één lijn zitten

Sound design 

Geluid, muziek en Voice Over geeft voor 50% kracht bij het vertellen van het verhaal

Animeren  

Na het goedkeuren begint de animatie fasen, alle elementen worden leven in geblazen

Implementeren 

Het samenvoegen van de animaties en sound FX zorgen dat het één geheel wordt

Rendering en oplevering 

Het geheel wordt in het gewenste formaat of platform geleverd

Motion Graphics

Motion Graphics versterkt tekst, film, data of infographics door bewegende grafisch vormgegeven elementen toe te voegen. In de meeste gevallen komen Motion Graphics of Motion Graphic design al snel om de hoek kijken. De motion graphics versmelten de verschillende disciplines samen tot een krachtig geheel. Door verschillende elementen zoals 2D, 3D, video, film, typografie, illustratie, fotografie en muziek te combineren met bewegende elementen bereiken wij een nieuwe vorm van communicatie. CreativeDots heeft de nodige diverse technische kennis in huis om een geweldige Motion Graphics design te maken. Een motion graphic designer is niet alleen een goede graphic designer, maar namelijk ook een uitstekende filmmaker.

3D Animatie

Onder animatie verstaan we verschillende technieken, stop motion, traditionele animatie, computer animatie. Zo heeft elke animatie style zijn eigen kracht. Dit is erg belangrijk bij het vertellen van jouw boodschap.  

De kracht van 3D animatie ligt hem juist in dat jouw product zo realistisch overgebracht kan worden. Een 3D animatie verduidelijkt in een klap de werking van jouw product. Met een 3D animatie van CreativeDots creëer je iedere situatie realistisch en perfect na of creëer je een hele nieuwe wereld. 3D animatie biedt oneindig veel mogelijkheden en is er niets onmogelijk. Het helpt jou om jouw verhaal op een inspirerende manier over te brengen. Wat jouw product of dienst zo speciaal maakt wordt gezien door een 3D animatie.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons bedrijf, twijfel niet en neem vandaag contact met ons op. 
Download hier onze algemene voorwaarden.

 

Lylantse plein 1 Unit 3.14
2908 LH Capelle a/d IJssel
Nederland

T. +31 (0)10 - 4 811 550
M. +31 (0) - 6 1926 2500

Navigatie

 • Home
 • Over Ons
 • Diensten
  - Visuele communicatie
  - Animatie
  - Interactive
 • Portfolio
 • Contact